sâmbătă, 10 ianuarie 2015

Moody


E unul dintre acele momente de maxim delir combinat cu stare de amețeală și greață. Nervii mei sunt întinși până la maxim și lacrimile numai nu țâșnesc din ochi... Hainele îmi sunt îmbâcsite cu depresie și oricât le-aș spăla parcă au același miros sumbru.

Îmi vine să îmi rup cu dinții carnea de pe mâini, poate așa nu o să mă mai doară sufletul... Poate așa te înduri de mine și îmi oferi o îmbrățișare sinceră, fără gânduri de a obține ceva carnal, fără jocuri erotice în minte... e tot ce mai pot să  îți cer: să mă iubești sincer măcar pentru un singur minut. Dar știu că nu o vei face; îți e prea teamă că o să îți placă și atunci vei devi dependent de mine. Ești conștient că niciun tratament și niciun medic nu o sa te poată scăpa; pe mine nu poți să mă înlocuiești cu bomboane de mentă, cum faci cu tutnul. Ești conștient că daca mă vei iubi. vei muri după prima oră în care sunt departe, la fel cum am murit eu de mii de ori. Uneori trăiesc cu iluzia că te pot înlocui cu unele vicii și așa Vodka a devenit cel mai bun prieten în nopțile prea înghețate în amintiri. 

Știi ce e amuzant? Am sufletul încărcat cu tot felul de alte probleme, cu mustrări de conțință sau cu ură față de oameni pentru care odată mi-aș fi dat viața... și eu încă dau vina pe tine. Să nu crezi niciun cuvânt urât pe care îl spun depsre tine. Tu ești minunat, iubire. Tu ești iluzia mea preferată din toată nebunia asta. Tu îmi spui că sunt un om bun și puternic, și uneori chiar te cred. Mă faci să mă simt pură și inocentă. Offff... doar dacă ai vedea ce se ascunde sub zâmbetul asta dulce pe care îl afișez... Dacă măcar o data mi-ai ține sufletul în mâini să vezi cat e de obosit și rece... doar de ai putea să vezi în ochii mei, iubire. Când spun despre ochi, nu mă refer la acel cafeniu cald ce îți mai picură uneori pe umărul stâng când mă iei in brate... mă refer la urâțenia din spatele irisurilor. Aș da orice să pleci acum, să îmi dărâmi castelul de nisip la care am muncit 19 ani. Doar așa mă pot trezi la realitate, când te voi pierde. 

Dacă tu pleci eu nu mai am nimic și atunci nu o să mă mai tem, pentru că Dumnezeu va mai avea ce să îmi ia. Atunci o să pot muri în pace, iubire. Și da, vreau să mor... vreau să am un final fericit. Vreau să mor tânără și singură, să nu las nicio lacrimă de dor în ochii altora.

Need to commit suicide right now !!!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu